Connect with us

Nyt job

Strategisk tænkende digital udviklingschef til TV SYD

Det er optimalt, hvis du kan starte hos os senest den 1. august. Men vi venter selvfølgelig på den rigtige.

Udgivet

den

Strategisk tænkende digital udviklingschef til TV SYD

Kender du mediebranchen? Så ved du også, at branchen er i en stor omstilling i disse år. På TV SYD bevæger vi os fra lineært tv til digitale platforme, og vi har brug for dig til at lede arbejdet med at få vores teknologiske udviklingsafdeling gjort skarp på de nye krav og forventninger, samtidig med at vi fortsat driver vores tv-platforme.

En ting, som skarpt adskiller os fra de fleste andre organisationer, er, at vi som public service-medie ikke fokuserer på indtjening, men udelukkende på oplysning, hvor etik og troværdighed er i centrum. At være udviklingschef i et mediehus som TV SYD er noget helt specielt. Du bygger og vedligeholder fundamentet for en vigtig lokal/regional nyhedsformidling, og du er i centrum for teknologier, der formidler de vigtigste demokratiske begivenheder, såsom kommunal- og folketingsvalg til titusindvis af mennesker.

Vi håber at få en ny chef, som har stærke kompetencer og erfaring indenfor de fleste af nedenstående felter:

  • Ledelse
  • Strategi
  • Projektstyring
  • Digital udvikling/kodning
  • Kunstig intelligens
  • Infrastruktur/cloudløsninger

Den rigtige person får en håndfuld virkelig gode lederkolleger, som har et stærkt sammenhold og en fælles public service-ambition. Derudover får du dedikerede medarbejdere, der arbejder stenhårdt på at løse afdelingens mangeartede opgaver.

TV SYD er midt i en omfattende strategiproces, hvor vi særligt efter sommerferien skal arbejde med workflows, evt. investeringer og prioriteringer i huset. Derfor vil det være optimalt, hvis du kan starte hos os senest den 1. august. Men vi venter selvfølgelig på den rigtige.

Vi arbejder sammen med de andre TV 2 Regioner omkring centrale teknologier som CMS, data-analyse og videoplatform. Du vil blive vores repræsentant i dette samarbejde og dermed deltage i mange spændende diskussioner og eksperimentelle workshops omkring moderne medieteknologi.

Vi er et 100 procent selvstændigt mediehus, der værdsætter det gode samarbejde, den gode historie og et godt arbejdsmiljø. Vi er i alt ca. 100 ansatte. Hovedparten er journalister og fotografer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør Betina Bendix på 24691410 eller skrive på bebx@tvsyd.dk. Hvis du vil søge den, så send din ansøgning på job@tvsyd.dk. Ansøgningsfristen er den 28. maj 2024. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 22 og 23. Vi er spændte på at høre, hvordan netop dine kompetencer kan bringe os i retning af et mere digitalt mediehus.

TV SYD er en af de 8 TV 2 Regioner, som på baggrund af sin public service-kontrakt med kulturministeren skal servicere borgerne i dækningsområdets 14 kommuner samt det danske mindretal i Sydslesvig med nyheder og journalistik på tv, hjemmeside, streamingtjeneste og sociale medier. Den årlige omsætning er ca. 75 mio. kr. Hovedsædet er i Kolding, tæt på motorvejsafkørsel Kolding S.


Læs også