Connect with us

Nyt job

Er du klar til at tage dit næste store skridt?

Flensborg Avis leder efter en redaktionschef / stedfortrædende chefredaktør, der kan være med til at gøre Danmark lidt større.

Udgivet

den

Flensborg Avis søger redaktør

Flensborg Avis søger Danmarks største redaktionelle ledelsestalent. Du kommer til at sidde for bordenden i den største forandring vores mediehus endnu har prøvet.

Mere end 150 års printkultur på vores redaktion skal nu endegyldigt vige til fordel for et gennemarbejdet digitalt fokus. Du kommer til at med-designe og omsætte hele det nye redaktionelle workflow, der bliver definerende for at fremtidssikre vores journalistik. Samtidig forventer vi fortsat at udkomme i print seks dage om ugen.

Du får personaleansvar for alle redaktionelle medarbejdere. Du bliver derfor det helt afgørende omdrejningspunkt for det indhold vi producerer.

Hvad forventer vi af dig?

  • Ledelseserfaring fra en nyhedsredaktion er uomgængelig. Du skal besidde evnen til at begejstre, inddrage og få folk med dig. Du sætter en tydelig retning og er samtidig ekstremt behageligt at have som chef.
  • En hunger efter et højt journalistisk niveau. Vi skal ikke fylde. Vi skal skabe uundværlig relevans for vores læsere.
  • Overblikket. Du har en sikker hånd, når du prioriterer, hvor mange ressourcer vi bruger på de enkelte opgaver. Det er dig, der styrer, om noget skal tage en time eller to dage. Du er vant til strategisk ledelse med målopfyldelse m.m.
  • Du er ikke nødvendigvis fuldbefaren i hverken tysk eller tyske samfundsforhold. Men du skal kunne knække koden sprogligt og kulturelt indenfor en rimelig tid.
  • Have lyst til at være stedfortrædende chefredaktør. Herunder at skrive ledere og tage kortvarigt over ved behov. Men i det daglige er din hovedopgave at være den journalistiske motor. Det administrative hjælper andre med.
  • Lysten til at flytte til grænselandet og være villig til med din familie at bosætte dig lokalt. Vi foretrækker afgjort syd for grænsen, hvis du ikke har forkundskaber om Sydslesvig eller Tyskland.
  • Du besidder kørekort B

Vi arbejder fremover i et »langsomt og hurtigt spor«. Udover dig leder vi efter tre andre nye kolleger. En onlineredaktør/ engagements-ansvarlig, der skal sikre, at vi kontinuerligt vokser i de målgrupper, vi går efter. Desuden to online-journalister mere for at sikre en vagtsat digital åbningstid alle ugens dage 7-22.

Det »langsomme« spor handler om, at vi vægter egne historier højest. Hver gang vi fortæller noget originalt, der er væsentligt, er vi unikke og relevante for læserne.

Flensborg Avis bekender sig til både konstruktiv og kritisk journalistik. Vores daglige målinger dokumenterer allerede i al tydelighed, hvad der gør os relevante for læserne.

Vi tilbyder:

  • En fuldtidsstilling med en konkurrencedygtig lønpakke.
  • En meget motiveret og dygtig redaktion klar til at tage de næste store skridt under din kyndige ledelse.

Om Flensborg Avis:

Vi er et lille mediehus med 57 fuldtidsansatte og eget trykkeri. Avisen udkommer alle dage online, print mandag til lørdag. Vi når p.t. ud til 20-25.000 læsere. Vores årsomsætning er på ca. 45 mio. kr. En ikke ubetydelig del stammer fra tilskud via den danske stat, der anser Flensborg Avis for public service-mediet for det danske mindretal i Nordtyskland.

Nysgerrig?

Kontakt enten

Kasper Haugaard, SDU, der er med til at omstille os, på +45 93995133 eller kaha@journalism.sdu.dk

eller

chefredaktør Jørgen Møllekær på +49 151 11334660 eller jm@fla.de

Fortrolighed er en selvfølge.

Ansøgningsfrist den 30. januar.

Læs også