Connect with us

Nyt job

Jysk Fynske Medier søger nyhedsbrevsredaktør

Kan du gøre vores nyhedsbreve endnu bedre?

Udgivet

den

Jysk Fynske Medier søger nyhedsbrevsredaktør

JOBANNONCE

Nyhedsbrevet er en ekstrem vigtig platform for Jysk Fynske Medier i de kommende år. Både når det gælder om at øge rækkevidde, skabe øget loyalitet, vinde nye abonnenter og holde fast i dem.

Vi arbejder med både håndholdte og automatiserede nyhedsbreve. Vi sender langt over 100.000 redaktionelle nyhedsbreve ud om ugen. Vi har i 2021 lanceret en række nye medier, hvor nyhedsbrevet er den primære platform. Vi har skabt en række nye nyhedsbreve på vores etablerede medier.

Vi har haft en næsten eksplosiv vækst på området det seneste år. Derfor søger vi en nyhedsbrevsredaktør, der skal tage hånd om udviklingen og løfte os endnu et niveau.

Er det mon dig?

Hvis ikke du allerede er Danmarks bedste til nyhedsbreve, har du potentiale til at blive det. Du forstår nyhedsbrevet, og du forstår publicistiske medier. Du kender udfordringerne, og du ser mulighederne. Du ser nye tendenser og kan oversætte dem til vores verden.

Du kan skrue det stærke nyhedsbreve sammen, og du kan få andre til også at gøre det.  

Fagligt og personligt er du udviklingsorienteret. Du er målrettet og ambitiøs. Du kan lykkes gennem andre. Du er selvstændig, men kan samarbejde med andre specialister med andre fagligheder.

Du bliver en del af et tværgående redaktionelt team i Jysk Fynske Medier med specialister inden for data, audience engagement, video, social media, digitale værktøjer og automatiseret indhold, og kommer sammen med dine team-kolleger til at arbejde med redaktionel udvikling i hele Jysk Fynske Medier.

Der må derfor påregnes en del rejseaktivitet rundt i koncernens mediehuse.

Værd at vide:

Ansøgningsfrist: 31. januar.

Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse snarest.

Arbejdssted: Jysk Fynske Medier i Odense, København, Horsens eller Esbjerg.  

Fuldtid

Løn efter kvalifikationer

Yderligere spørgsmål til digital chefredaktør Jørn Broch, jbr@jfmedier.dk eller på 2060 4551.

Læs også