Connect with us

Nyt job

Journalistisk planlægger søges til Danmarks mest konstruktive nyhedshus

Søg dette job, hvis du vil elske at se en velplanlagt journalistisk publiceringsplan, som du har stor indflydelse på, bare glide derudaf på alle platforme gennem en 24 timers nyhedsdag.

Udgivet

den

TV 2 Fyn søger to reportere til den digitale redaktion

Jobannonce

Du har den ledende redaktørs mandat i ryggen på alt, hvad du laver, og sammen sørger I og resten af redaktørkorpset for, at TV 2 Fyn laver de rigtige historier både i dag, men i højeste grad også i morgen.

Du kommer ikke til selv at udkomme med indhold og byline, men der vil ikke udkomme noget fra TV 2 Fyn, som du ikke har haft indflydelse i og på. Derfor skal du elske holdarbejde, og du skal være indstillet på at nyde glæden ved at udkomme gennem andre. Måske har du ovenikøbet selv en ambition om at blive redaktør indenfor 2-4 år?

Du vil elske at se en velplanlagt journalistisk publiceringsplan, som du har stor indflydelse på, bare glide derudaf på alle platforme gennem en 24 timers nyhedsdag.

Du må meget gerne have en digital baggrund som journalist, for vi tror på, at det digitale er fremtiden, men det skader heller ikke, at du kender til tv-produktion og den logistik, der ligger i det.

Du arbejder mandag til fredag og tilrettelægger i høj grad selv din arbejdstid.

Om dig:

  • Du kan godt lide struktur og orden. Ja, du hader faktisk, når noget roder
  • Du vil gerne have indflydelse på vores journalistiske produkter
  • Du kan vinkle, og du er en stærk journalistisk udvikler
  • Samarbejdsevner skal være helt i top 
  • Du må gerne have et ønske om at opnå værdifuld erfaring i redaktionel ledelse
  • Du skal glæde dig til at sparre og coache med reportere, og særligt overfor de yngste reportere og praktikanter falder det dig naturligt at tage ansvar og hjælpe dem på vej
  • Du vil sparre med vores vagtplanlægger i forhold til vagtplaner for journalister og fotografer samt i tæt dialog med redaktionschefer om at finde de rette medarbejdere til større, journalistiske kampagner. 

TV 2 Fyn er et innovativt og ambitiøst nyhedshus, hvor den konstruktive journalistik går hånd i hånd med den kritiske – og i virkeligheden er hinandens forudsætninger. Den kombination gennemsyrer alt vores indhold, og vores erklærede målsætning er at være Danmarks mest konstruktive nyhedshus. Derfor er det helt essentielt for os at rekruttere en journalistisk planlægger, der ser nyheder som kernen for sit journalistiske virke.

TV 2 Fyn har været igennem en stor transformation de seneste år, og i dag har vi en alsidig og kompetent medarbejdergruppe, som hver dag står op for at leve op til vores slogan: ”Sammen gør vi Fyn bedre”. Denne samlede redaktion af medarbejdere vil kun få forløst sit samlede, fulde potentiale de kommende år, hvis du er så skarp og talentfuld, som vi forventer.

Vi er et hus, der bruger mange kræfter og ressourcer på uddannelse af ledere og kommende ledere. Her vil vi også naturligt investere i dig.

Ansættelsesvilkår: Vi tilbyder en fastansættelse på fuld tid på overenskomstmæssige vilkår og foretrækker, at du er bosat på Fyn. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt men senest 1. september. Ansøgning og CV sendes i ét dokument til job@tv2fyn.dk. Spørgsmål kan i fortrolighed rettes til redaktionschef Lasse Hørbye Nielsen på lahn@tv2fyn.dk eller mobil 24 79 50 59.

Ansøgningsfrist er den 16. juni 2021 kl. 12.00. Vi afholder samtaler mandag den 21. juni. En eventuel anden samtale vil blive den 25. juni. 


TV 2 Fyn er en af otte regionale TV 2-stationer i Danmark. TV 2 Fyn er det absolut nyhedsførende nyhedshus for den halve million mennesker i den fynske region. Vores ambition er at være Danmarks mest konstruktive nyhedshus. De kommende år har vi en stærk ambition om at fortsætte vores udvikling fra traditionel tv-produktion til fuldt fokus på visuelle fortællinger fra Fyn uanset platform, teknik og udstyr. Kernen på TV 2 Fyn er nyheder, aktualitet – og live i alle tænkelige afskygninger.

Læs også