Connect with us

Nyt job

Studievært søges til Danmarks mest konstruktive nyhedshus

Hvis du brænder for konstruktiv nyhedsjournalistik og både kan fungere som vært og livereporter, skal du søge dette spændende job på TV 2 Fyn

Udgivet

den

TV 2 Fyn søger to reportere til den digitale redaktion

JOBOPSLAG

Hvis du brænder for konstruktiv nyhedsjournalistik og gerne vil være ansigt på vores daglige nyhedsformidling, så er du måske vores kommende studievært.

TV 2 Fyn er et innovativt og ambitiøst mediehus, hvor den konstruktive journalistik går hånd i hånd med den kritiske – og i virkeligheden er hinandens forudsætninger. Den kombination gennemsyrer alt vores indhold og vores erklærede målsætning er at være Danmarks mest konstruktive nyhedshus. Derfor er det helt essentielt for os at rekruttere en studievært, der ser nyheder som kernen for sit journalistiske virke.

Vi er meget bevidste om, at vores relation til og dialog med fynboerne er afgørende for, at vores journalistik gør en forskel. Her spiller vores studieværter en særlig stor rolle, fordi det der dem, der skal bygge bro mellem vores indhold og fynboerne og derfor har et særligt stort ansvar for at formidle vores journalistik professionelt, klart og vedkommende.

Jobbet:

  • Du skal være vært på dagens nyhedsudsendelser og kan også arbejde som livereporter
  • Uanset platform formidler du med personlighed og høj faglighed
  • Du er en teamplayer, der ved, at en liveudsendelse kun lykkes, hvis alle løfter i flok
  • Du trives i en hektisk live-situation, hvor tingene kan ændre sig eller gå galt, og det er dit ansvar at holde fokus og overblik med et smil
  • Du skal hurtigt kunne sætte dig ind i komplicerede sager, du skal kunne vinkle knivskarpt, og du skal gå nysgerrigt og konstruktivt til værks i dine interviews
  • Du er ikke bange for at stille kilderne de ubehagelige og kritiske spørgsmål i den bedste sendetid, når det kræves, men har en ambition om også at huske det konstruktive
  • Du er klar til at blive et af ”ansigterne” på TV 2 Fyns indhold og journalistiske linje
  • Du vil blive en del af den eksisterende værtsgruppe hvor der er fokus på sparring og udvikling

TV 2 Fyn har været igennem en stor transformation de seneste år, og i dag har vi en alsidig og kompetent medarbejdergruppe, som hver dag står op for at leve op til vores slogan: ”Sammen gør vi Fyn bedre”.

Selvom medieudviklingentrækker i den digitale retning i disse år, er vores 4 daglige udsendelser på TV2 stadig vores flagskib. Dagligt samler vi således over 50.000 fynboer kl. 19.30 til dagens hovedudsendelse, så du vil blive en vigtig del af det hold værter, der skal være med til at fastholde interessen for udsendelserne.

Har du lyst til at være en del af det, så send os en ansøgning og send meget gerne links eller filer på dit arbejde foran skærmen.

Ansættelsesvilkår: Vi tilbyder en fastansættelse på fuld tid på overenskomstmæssige vilkår og foretrækker, at du er bosat på Fyn. Stillingen ønskes besat inden 1. september 2021. Ansøgning og CV sendes i ét dokument til job@tv2fyn.dk. Spørgsmål kan i fortrolighed rettes til redaktionschef Lasse Hørbye Nielsen på lahn@tv2fyn.dk eller mobil 24 79 50 59.

Ansøgningsfrist er den 16. juni 2021 kl. 12.00. Vi afholder samtaler onsdag den 23. juni. En eventuel anden samtale vil blive den 25. juni.  Hvis ikke du har arbejdet som studievært tidligere og derfor ikke kan sende os eksempler på det arbejde, så vil vi tilbyde en skærmtest, hvis vi finder det nødvendigt. 


TV 2 Fyn er en af otte regionale TV 2-stationer i Danmark. TV 2 Fyn er det absolut nyhedsførende mediehus for den halve million mennesker i den fynske region. Vores ambition er at være Danmarks mest konstruktive mediehus. De kommende år har vi en stærk ambition om at fortsætte vores udvikling fra traditionel tv-produktion til fuldt fokus på visuelle fortællinger fra Fyn uanset platform, teknik og udstyr. Kernen på TV 2 Fyn er nyheder, aktualitet – og live i alle tænkelige afskygninger.

Læs også