Connect with us

Nyt job

Redaktionschef til TV MIDTVEST

TV MIDTVEST søger en stærk og empatisk journalistisk leder til stillingen som redaktionschef.

Udgivet

den

Redaktionschef til TV MIDTVEST

JOBANNONCE

TV MIDTVESTs nye redaktionschef skal med reference til direktøren og sammen med resten af ledelsen drive vores daglige nyhedsudsendelser og udvikle vores fremtidige nyhedsstrategi. Det sker i en tid, hvor streaming og digitalt indhold i stadigt højere grad bliver en præmis.

Du skal sammen med den øvrige ledergruppe bidrage til, at TV MIDTVEST også i fremtiden kan servicere alle borgere i Midt- og Vestjylland med indhold, der er målrettet dem på de platforme, de bruger. Vi forestiller os, at du er journalist af uddannelse og har solid erfaring fra en nyhedsredaktion, og at du er en erfaren personaleleder.

Du bliver en del af en ledergruppe på seks, hvoraf de tre er redaktionelle ledere. Dine specifikke arbejdsområder fordeles i samarbejde med de øvrige ledere, men vil primært være inden for nyheder og aktualitet. Vi har mange fælles snitflader og arbejder tæt sammen, og derfor prioriterer vi et åbent og tillidsfuldt samarbejde med hinanden på tværs. Vi er alle dedikerede til arbejdet og til TV MIDTVEST og værdsætter humor og en ærlig omgangstone.

Vores strategi er tosporet. Vi vil fastholde den stærke position på flow-tv, som vi har haft gennem 30 år. Samtidigt arbejder vi målrettet efter at opnå samme styrkeposition på streaming og digitalt som midt- og vestjydernes foretrukne nyhedsmedie.

Strategien er ambitiøs. Det samme er medarbejderne på TV MIDTVEST, der dagligt arbejder med fokus på at levere unikt og originalt kvalitetsindhold til midt- og vestjyderne.

Vi har et værdisæt, der hedder: ”Fordi vi elsker Midt- og Vestjylland”. Og det afspejles i vores journalistik, der omfavner både de kærlige og de kritiske historier.

Du skal:

  • Have solid erfaring med nyheder og ledelse på en journalistisk arbejdsplads på et strategisk såvel som operationelt niveau
  • Have lyst til og erfaring med personaleledelse, idet du bliver nærmeste chef for ca. 25 medarbejdere og deltager i rekruttering af nye medarbejdere
  • Være indstillet på, at ledelse både er holdarbejde og en individuel indsats
  • Kunne gå forrest både i udvikling, forandring, redaktionelle projekter og daglig drift

TV MIDTVEST er et ambitiøst regionalt mediehus med høj faglighed, der arbejder i en digital omstilling. TV MIDTVEST har dagligt kontakt med ca. 270.000 midt- og vestjyder og er den mest sete af de otte TV 2 Regioner.

Du bliver del af et mediehus med en engageret og dedikeret medarbejderskare, der hver især elsker det, vi laver. TV MIDTVEST har ca. 100 medarbejdere, der dagligt producerer indhold til fire nyhedsvinduer på TV 2, tvmidtvest.dk, TVMV PLAY-app, vores egen 24 timers kanal samt sociale medier. Vi har et højt tempo, men der er også højt til loftet, og vi er ikke bange for at prøve nyt. Og hvis vi ikke rammer målet første gang, så lærer vi af det.

Det er et krav, at du bor i TV MIDTVESTs dækningsområde eller er villig til at flytte hertil.

Hvis du vil vide mere om stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte direktør Lone Sunesen på tlf.: 29691200 eller losu@tvmidtvest.dk

Du skal sende din ansøgning senest 18. maj 2021 kl. 12. Send ansøgning til job@tvmidtvest.dk

Vi afholder samtaler i uge 20 og 21.

Tiltrædelse snarest muligt.

Læs også