Connect with us

Nyt job

Kan du få brugerne til at streame vores indhold?

TV SYD satser på streaming, og du har mulighed for at komme med på holdet og sætte dit præg på udviklingen af VOD, YouTube og distribution.

Udgivet

den

TV SYD satser på streaming, og du har mulighed for at komme med på holdet og sætte dit præg på udviklingen af VOD, YouTube og distribution.

Jobannonce

GG Horsens, Tæv din teenager i Fortnite, Danmarks nye kampsoldater og Da corona kom til byen.

Det er bare nogle af de mange serier, TV SYD står bag. Vi elsker at producere godt tv-indhold. Og vi elsker at skabe originalt indhold til platformen. Vi ved, potentialet er stort, når det handler om streaming, så vi har høje ambitioner. Både med vores egen streamingtjeneste TV SYD Play, som skal være blandt landets bedste med udelukkende danskproduceret og dansksproget indhold, samt vores YouTube-kanal med 18.000 abonnenter.

Derfor søger vi en talentfuld specialist i streaming, der kan sætte skub i udviklingen. Stillingen er nyoprettet, så du kan selv være med til at forme rollen.

Om stillingen

Du bliver en del af et forholdsvis nyt udviklingsteam, der lige nu består af en digital designer og en udvikler. Du vil også blive involveret i TV SYDs tværgående samarbejde, hvor vi planlægger produktion og publicering af større satsninger.

Du får ansvaret for TV SYD Play, som vi er i fuld gang med at videreudvikle og relancere sammen med gode kolleger i TV 2 Regionerne og en ekstern appudvikler. Det bliver din opgave at publicere, prioritere og præsentere VOD-indhold på TV SYD Play. Og så har du en vigtig opgave i at udbrede indholdet, så vi når ud til endnu flere syd- og sønderjyder. Hvordan vi gør det klogest, håber vi, du kan vise os.

Vi er helt klar over, at der er målgrupper, vi ikke kan nå på egne platforme, og derfor satser vi også på YouTube. Du bliver ansvarlig for TV SYDs YouTube-kanal, hvor vores fiktionsserie GG Horsens nu sammenlagt har rundet 5,7 millioner visninger. Det er vi ret stolte af, og det arbejde skal du bygge videre på, så vi fortsætter med at vokse og skabe engagement på platformen de kommende år.

Om dig

Vi forventer, at du har redaktionel erfaring med publicering på en streamingtjeneste samt praktisk erfaring med SEO-arbejde og distribution på YouTube, hvor du selvfølgelig er opdateret på algoritmernes logik.

Vi forestiller os, at du har en journalistisk, medievidenskabelig eller anden kommunikationsmæssig baggrund. Derudover drømmer vi om, at du:

  • Har blik for den gode thumbnail, som du selv kan producere eventuelt med hjælp fra en grafiker
  • Kan vinkle og lave fængende rubrikker
  • Har styr på målgrupper og krydspromovering
  • Har en eksperimenterende og analytisk tilgang til indholdet

Om os

TV SYD er et ambitiøst mediehus med fuld fart på udviklingen. Vi er den ældste af TV 2 Regionerne og har hovedredaktion i Kolding samt tre lokalredaktioner i henholdsvis Horsens, Esbjerg og Sønderborg. TV SYD dækker Syd- og Sønderjylland, den sydligste del af Øst- og Midtjylland samt Sydslesvig.

Vi er cirka 90 ansatte, som har en fælles passion for at fortælle gode og vigtige historier. Du får mulighed for at sparre fagligt med dygtige kolleger. Blandt andre vores videoredaktion Schwung, som under eget brand udgiver portrætter og undersøgende reportager på YouTube og i øjeblikket er Danmarks største medie på TikTok.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Louise Kielstrup på loki@tvsyd.dk.

Ansøgning

Der er tale om en fast stilling. Tiltrædelse er 1. juni 2021. Vi glæder os rigtig meget til at modtage din ansøgning og CV på job@tvsyd.dk inden tirsdag 13. april 2021 klokken 12.

Læs også