Connect with us

Nyt job

LOUD søger programchef med ansvar for nyheds- og aktualitets-lydformidling

Brænder du for journalistik, konstruktiv journalistik, nyheder, aktualitet, udvikling og formidling til verdens sværeste målgruppe?

Udgivet

den

LOUD søger programchef med ansvar for nyheds- og aktualitets-lydformidling

JOBANNONCE

Jobbet

Brænder du for journalistik, konstruktiv journalistik, nyheder, aktualitet, udvikling og formidling til verdens sværeste målgruppe? Vil du udfordre podcastformatet, SoMe formater og udvikle helt nye formater? Er du god til at lede, og kan du lægge en strategi for den konstante udvikling af LOUD?

LOUD er et lydunivers, hvor vi på flere platforme, ønsker at nå nysgerrige unge i Danmark med kvalitets indhold og public service lydjournalistik.

Vi ønsker at give dem en demokratisk stemme og at danne dem til at finde deres eget ståsted i eget liv. Vi producerer lyd. Lyd der udkommer som podcasts og på DAB. Vores produktioner udkommer i snacksizes på sociale medieplatforme – og hele herligheden ændrer sig hurtigere, end vi kan nå at udvikle formater.

Så du skal være indstillet på hele tiden at omstille dig til de løbende forandringer. Derfor er det vigtigt at understrege, at LOUD er en virksomhed, hvor fleksibilitet, mod, nysgerrighed og åbenhed er værdier, som vi læner os op af og arbejder med på daglig basis.

Som programchef vil du blive ansvarlig for en stor gruppe af dedikerede, dygtige og engagerede journalister. Du bliver ansvarlig for vores nyheds- og aktualitetes produktioner, som eksempelvis Touché, Feedet, Nyheder og udlandsdækning – og vi forventer masser af ideer til nye tiltag fra din side.

Området har 24 ansatte i din reference og derudover kommer freelancere. Sammen med vores programchef for udvikling, kultur og talent og den øvrige ledelse skal du skabe de rammer, som gør os til den fortrukne legeplads for nysgerrige lydskabere og brugere.

Du er:

  • Du er journalistisk funderet
  • Du kender til kerneværdierne i den konstruktive journalistik, og vil arbejde med den retning for journalistikken på LOUD
  • ”Til, med og for unge” giver dig blod på tanden
  • Du er nysgerrig på forskellige distributions platforme, trends og tendenser
  • Du har kendskab til brugerinddragelse
  • Du er struktureret og forandringsvillig
  • Du har ledelseserfaring eller stor lyst til ledelse
  • Du er til konstant at udfordre og udforske journalistikken, som vi kender den i dag
  • Du har modet til at springe fra ti metervippen, selv om det kan ende med en maveplasker
  • Du elsker lyd!

Hos LOUD får du:

Et udfordrende job med højt til loftet og rig mulighed for at udvikle dig og udvikle formater. En arbejdsplads med dygtige, sjove og ambitiøse kolleger, der hver dag møder op for at gøre LOUD til et univers af kvalitetsindhold til unge.

Det praktiske

På LOUD har vi produktioner, der skabes både i København og i Svendborg. Derudover har vi en del produktioner, der produceres i samarbejde med vores partnerne.

Det er en fast stilling med start hurtigst muligt. Jobbet kan enten have hjemsted i Svendborg eller København, det beror på ansøgeren. Uagtet hvor du har hjemsted, kræver jobbet tilstedeværelse både i København og i Svendborg.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kanaldirektør Ann Lykke Davidsen på ann@radioloud.dk Ansøgningsfrist: den 16. oktober og sendes til job@radioloud.dk


Radio LOUD er et public service-medie og ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Læs også