Connect with us

Nyt job

Bemærk søger journalist til at producere nyhedsbaseret ungeindhold til TV 2/FYNs digitale platforme

Du skal være bedre til at producere indhold til YouTube end til tv, og så skal du tale med de unge – ikke til dem.

Udgivet

den

Bemærk søger journalist til at producere nyhedsbaseret ungeindhold til TV 2/FYNs digitale platforme

Er du skarp til at lave kvalitetsindhold til unge – primært på de digitale platforme, så er du måske vores nye kollega på Bemærk.

Strategien: TV 2/FYNs ungeredaktion Bemærk er én af fem fagredaktioner i vores fynske nyhedshus, og vi arbejder målrettet med at producere dagsordenssættende, engagerende og visuel stærk nyhedsjournalistik til den 18-årige fynbo – primært til YouTube, Instagram, tv2fyn.dk, FB, men også til TV.

Bemærks ambition er at afspejle det liv, de unge lever på Fyn, og samtidig skabe og dyrke relationen med målgruppen. Vi stræber efter dialog med de unge, ved at have fokus på de emner, udfordringer og spørgsmål, der fylder i deres liv og hverdag. Vores journalistiske tilgang er konstruktiv og engagerende.

Jobbet: I tæt samarbejde med Bemærks redaktør Sofie Dambæk og resten af redaktionen vil dine primære opgaver være at producere journalistisk indhold til TV 2/FYNs digitale platforme. Her arbejder vi seriøst og vedholdende med at fastholde og engagere målgruppen. Du skal være bedre til at producere indhold til YouTube end til tv, og så skal du tale med de unge – ikke til dem.

Du elsker at researche den gode historie, du har et kreativt mindset og et skarpt øje for den visuelle fortælling. Du skal holde af en travl hverdag, hvor høj faglighed går hånd i hånd med højt humør. Der er altid mange bolde i luften, og du skal være klar til at droppe en god historie, hvis den ikke passer ind i Bemærks målgruppe, brand eller værdier.

Kvalifikationer: Du er uddannet journalist eller tilsvarende. Du har måske allerede et par års erfaring – gerne med nyhedsproduktion og journalistik til unge og ved, hvad det kræver at udkomme med det gode digitale indhold. Du er et socialt og kreativt menneske, og du har erfaring som VJ og med redigering i Premiere Pro.

Du trives med selvstændigt ansvar, men søger fællesskab og samarbejde – også på tværs af redaktioner. Du trives i et ungt og kreativt arbejdsmiljø, hvor forandring er et grundvilkår.

Ansættelsesvilkår: Vi tilbyder en fastansættelse på fuld tid på overenskomstmæssige vilkår og foretrækker, at du er bosat på Fyn. Stillingen ønskes besat 1. maj 2020. Ansøgning og CV sendes i ét dokument til job@tv2fyn.dk. Spørgsmål kan i fortrolighed rettes til redaktionschef Malene Kjerstad på maha@tv2fyn.dk eller mobil 24 79 50 61.

Ansøgningsfrist den 1. marts 2020 kl. 12.00. Vi afholder samtaler i uge 11. Første runde den 10. og 11. marts og afsluttende samtaler d. 24. marts 2020.


TV 2/Fyn er et af otte regionale, licensfinansierede mediehuse i Danmark. Der er ca. 75 fastansatte på TV 2/Fyn og en række freelancere, der med et budget på ca. 70 mio. kr. året rundt leverer journalistisk indhold på alle TV 2/Fyns medieplatforme. Ambitionsniveauet og tempoet er højt. Værdierne, humøret og sammenholdet er stærkt. Læs mere på www.tv2fyn.dk

Andre læser lige nu