Connect with us

Nyt job

Er du den nye vært for Zetlands populære nyhedspodcast?

Har du styr på dagens store nyheder og kan du fortælle, så det lyder som om, det er til din ven? Så tjek dette job

Udgivet

den

Er du den nye vært for Zetlands populære nyhedspodcast?

JOBANNONCE

På lyntid er vores daglige nyhedspodcast Zetland Helikopter blevet vores flagskibsprodukt og rigtig mange medlemmers foretrukne nyhedsrutine – her får de forklaret døgnets største nyhed på sammenhængende, overraskende og vildt engagerende vis. Helikopterens vært Mads Olrik skal imidlertid fremover være redaktør på Zetland, og derfor leder vi nu efter den helt rigtige, der både kan fylde hans sko og gøre helikopteren til sin helt egen.

Zetlands Helikopter bliver til alle hverdage i tæt samarbejde med producer Mads Ellegaard Hansen. Én historie endevendes, fortælles forfra eller med det helt rigtige perspektiv, den monteres med reallyd, originalproduceret musik og udkommer samtidig som nemt tilgængeligt nyhedsoverblik på skrift. Årsagen til Helikopterens store popularitet findes imidlertid først og fremmest i nyhedspodcastens nysgerrige og komplet uhøjtidelige måde at gå til historierne på. Her får vores medlemmer væsentlige nyheder, der lyder som en film, de virkelig gerne gider se.

Vi forventer at …

  • Du kan fortælle historier, så det lyder som om, du fortæller dem til din bedste ven.
  • Du har tæft for dagsordenens store nyheder og kan sætte dem ind i deres større sammenhæng.
  • Du kan tænke i originale greb og måder at formidle nyheder på.
  • Du forstår Zetlands mission og værdier og kender vores samlede produkt.
  • Du har ild i tasterne og kan få et produkt af høj kvalitet ud over rampen i løbet af en arbejdsdag.

Værd at vide i øvrigt …

  • Hvert medlem lytter i gennemsnit til tre afsnit af Zetland Helikopter om ugen. (Det er meget!)
  • Vi har tiltrukket international opmærksomhed for måden, vi integrerer tekst og lyd på.
  • Vi nærmer os 14.000 betalende medlemmer og vores første år med overskud.
  • Vi udvider redaktionen, og du bliver ansat på et tidspunkt, hvor vi skruer yderligere op for de redaktionelle ambitioner med en plan om at nå 40.000 betalende medlemmer indenfor en overskuelig årrække.

Fortæl din historie og om, hvorfor du vil være vært for Zetlands nyhedspodcast. Send historien som lydfil og som tekst – plus et CV – til journalistisk chef Kirstine Dons Christensen på kirstine@zetland.dk

Ansøgningsfrist fra nu. Vi ansætter, så snart vi finder den helt rigtige.

Søg senest den 31. januar

Andre læser lige nu