Connect with us

Nyt job

Uddannelseschef til kommunikationsuddannelsen til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

GENOPSLAG – Vil du være med til at sætte retning for fremtidens kommunikatører, der kan bringe kommunikation i spil i en større strategisk og organisatorisk sammenhæng, og som samtidig læner sig op ad det stolte journalistiske håndværk?

Udgivet

den

Uddannelseschef for Medieproduktion og ledelse samt TV- og Medietilrettelæggelse til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

JOBANNONCE – GENOPSLAG

Vil du være med til at sætte retning for fremtidens kommunikatører, der kan bringe kommunikation i spil i en større strategisk og organisatorisk sammenhæng, og som samtidig læner sig op ad det stolte journalistiske håndværk? Står du ikke i vejen for at tage ledelse, kvalitetssikring og administration af kommunikationsuddannelsen på dig? Er du klar til at stille dig i spidsen for et hold af fagligt stærke og passionerede undervisere og Danmarks måske sejeste studerende. Så skal du søge stillingen som Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles nye uddannelseschef for Kommunikation.

DET, DU KAN SKABE: FREMTIDENS KOMMUNIKATØRER

Branchen for kommunikation er i rivende udvikling. Fagligheden og håndværket udvikler sig og den faglige disciplin ”en dygtig kommunikatør” udvides og når ud i alle afkroge af virkeligheden. Hvad der var nyt og innovativt i går, det er måske forældet i morgen.

Det stiller høje krav til den skole, der skal uddanne de studerende, der gerne vil gøre netop kommunikation til deres levevej. Som uddannelseschef for Kommunikation får du en unik mulighed for at medskabe rammerne for skolen.

Du kommer til at stå i spidsen for at videreudvikle, kvalitetssikre og lede uddannelsen Kommunikation, der optager ca. 100 studerende om året i hhv. Aarhus og København.

DET, DU SKAL KUNNE: LEDELSE OG KVALITET AF UDDANNELSEN

Du skal have uddannelse og ledelse under huden. Du har erfaring med ledelse af vidensmedarbejdere fra en uddannelsesinstitution. Du henter din energi ved at se faget vokse gennem underviserne og de studerende, og du er ikke bange for at tage ledelsen og administration på dig.

Du har en videregående uddannelse og gerne et godt branchekendskab. Du sidder i en ledende stilling på en uddannelsesinstitution, som kommunikationschef i en større offentlige institution eller lignende.

Du har et strategisk blik for hele højskolens udvikling og fremtid, og du kan løse de administrative og budgetmæssige opgaver, der følger med lederansvaret på en statslig styret uddannelsesinstitution.

DIG SOM PERSON: VISIONÆR OG ERFAREN PERSONALELEDER

Du er ikke bange for at gå nye veje og har en god fornemmelse for, hvor branchen bevæger sig hen. Du kan tænke offensivt og løfte højskolens og uddannelsens anseelse til nye højder, men har samtidig blikket for at gå den sidste meter, når nye initiativer skal blive til virkelighed.  Du er en dygtig personaleleder, hvor du på en gang sætter retning og har respekt for den enkeltes handlerum. Du har humor, selvironi og leder i øjenhøjde med de studerende, medarbejdere og chefkollegaer.

DET PRAKTISKE

Uddannelsen udbydes på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i både Aarhus og Emdrup – og du bestemmer selv dit primære arbejdssted. Uddannelsens 8-9 medarbejdere og de studerende er fordelt ligeligt mellem landsdelene, hvorfor der må påregnes en del rejseaktivitet og tilstedeværelse begge steder.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende faglige organisation.

ER DET DIG?

Vil du vide mere, kan du læse en uddybende job- og personprofil på www.genitor.dk

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål, er du er meget velkommen til at kontakte prorektor Jens Grund, tlf. 3047 7295, ligesom du kan kontakte chefkonsulent Malene Kjær-Jepsen fra Genitor, tlf. 2155 9250.

Ansøgningsfristen udløber fredag den 3. januar 2020 kl. 12.00.

Du kan søge stillingen via Genitors hjemmeside www.genitor.dk.


Om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole uddanner og videreuddanner fremtidens talenter inden for bl.a. journalistik, visuel kommunikation, design, foto og medieledelse.

Afdelingen for Kommunikation optager ca. 100 studerende årligt i hhv. Aarhus og Emdrup. Den tager sit udgangspunkt i kommunikationsfaglighed, journalistiske færdigheder og kommunikation i bestemte sammenhænge fx organisatoriske, samfundsmæssige og økonomiske. Uddannelsen bygger på et teoretisk fundament, der anvendes i praksis gennem projekter, workshops og samarbejder med eksterne.

Se mere om højskolen på www.dmjx.dk

Nyt job

Uddannelseschef for Medieproduktion og ledelse samt TV- og Medietilrettelæggelse til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Kan du sætte retningen for morgendagens medieledere, producenter og visuelle storytellere?
Drives du af at skabe de bedst mulige betingelser for de studerendes kompetencer og medarbejdernes udfoldelse?

Udgivet

den

Uddannelseschef for Medieproduktion og ledelse samt TV- og Medietilrettelæggelse til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

JOBANNONCE

Kan du sætte retningen for morgendagens medieledere, producenter og visuelle storytellere? 
Drives du af at skabe de bedst mulige betingelser for de studerendes kompetencer og medarbejdernes udfoldelse?
Vil du være en del af ledelsen på den uddannelsesinstitution i Danmark, der sætter nye standarder for undervisning i en hastig foranderlig medieverden?
Så skal du søge stillingen som uddannelseschef for Medieproduktion og Ledelse (MPL) samt TV- og Medietilrettelæggelse (TVM) på DMJX.

DU SKABER DIMITTENDER, DER ER KLÆDT PÅ TIL FREMTIDEN

Medie- og kommunikationsbranchen er i rivende udvikling. Fagligheden og håndværket udvikler sig. Det samme gør kravene til de kompetencer, der efterspørges.  
Det stiller høje krav til den skole, der skal uddanne de studerende, der gerne vil gøre medieproduktion, ledelse og visuel historiefortælling til deres levevej. Som uddannelseschef for både Medieproduktion og Ledelse (MPL) og TV– og Medietilrettelæggelse (TVM) får du en unik mulighed for at medskabe rammerne for skolen. Du kommer til at stå i spidsen for at videreudvikle, kvalitetssikre og lede de to uddannelser, der optager i alt ca. 90 studerende om året i København.

DU SIKRER LEDELSE OG KVALITET AF UDDANNELSEN 

Du skal have ledelse under huden. Du har erfaring med ledelse af vidensmedarbejdere  – gerne fra en uddannelsesinstitution. Du henter din energi ved at se fagene vokse gennem underviserne og de studerende, og du er ikke bange for at tage ledelsen og administration på dig. 
Du har en videregående uddannelse og gerne et godt branchekendskab. Du sidder i en ledende stilling på en uddannelsesinstitution, har evt. erfaring som leder fra en større kulturinstitution, af større events eller leder for medieproduktion 0g/eller storytelling på anden vis. 
Du har et strategisk blik for hele højskolens udvikling og fremtid, og du kan løse de administrative og budgetmæssige opgaver, der følger med lederansvaret på en statslig styret uddannelsesinstitution. 

DU ER EN VISIONÆR OG ERFAREN PERSONALELEDER

Du har flair for, hvor branchen bevæger sig hen. Du kan tænke offensivt og løfte højskolens og uddannelsens anseelse til nye højder, men er stadig den, der sikrer at ideerne bliver til konkrete handlinger, der kan mærkes hos medarbejderne og de studerende.  Du er en dygtig personaleleder, hvor du på en gang sætter retning og har respekt for den enkeltes handlerum. Du har humor, selvironi og leder i øjenhøjde med de studerende, medarbejdere og chefkollegaer. 

DET PRAKTISKE 

Uddannelsen udbydes på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Emdrup, som bliver dit primære arbejdssted. Du bliver chef for 10 fagligt stærke og erfarne undervisere og indgår i højskolens strategiske chefgruppe med dine chefkollegaer og rektoratet. 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende faglige organisation. 

ER DET DIG?

Vil du vide mere, kan du læse en uddybende job- og personprofil her.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål, er du er meget velkommen til at kontakte prorektor Jens Grund, tlf. 3047 7295, ligesom du kan kontakte chefkonsulent Malene Kjær-Jepsen fra Genitor, tlf. 2155 9250.

Ansøgningsfristen udløber onsdag den 8. januar 2020 kl. 10.00.

Du kan søge stillingen via dette link.


Om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole uddanner og videreuddanner fremtidens talenter inden for bl.a. journalistik, visuel kommunikation, design, foto og medieledelse.

Uddannelsen Medieproduktion og Ledelse (MPL) optager 50 studerende om året og har fokus på kombinationen af projektledelse, økonomi, forretningsforståelse og kommunikation, så de studerende klædes på til at koordinere og lede medieprojekter og -produktioner. 

Uddannelsen TV- og Medietilrettelæggelse TVM optager 37 studerende om året. Her er fokus på visuel storytelling, hvor de studerende lærer at spotte og fortælle de gode historier i levende billeder på en utraditionel og kreativ måde.  

Begge uddannelser udbydes i København, hvor du som chef også vil have din base.

Du bliver chef for 10 fagligt stærke undervisere (heraf to faglige koordinatorer).

Se mere om højskolen på www.dmjx.dk

Læs resten af artiklen

Andre læser lige nu