Connect with us

Nyt job

Innovativ og digital eventmedarbejder med stor SoMe-erfaring søges til TV 2/Fyn

For at styrke TV 2/Fyns nye, ambitiøse eventredaktion søger vi en kreativ, udadvendt, SoMe-kyndig eventmedarbejder, der vil være med til at udvikle og søsætte TV 2/Fyns fremtidige events.

Udgivet

den

Innovativ og digital eventmedarbejder med stor SoMe-erfaring søges til TV 2/Fyn

JOBANNONCE

Strategien

Eventredaktionen er den nyeste af TV 2/Fyns fem fagredaktioner. Redaktionen er en vigtig del af strategi 2020 og udkommer hver uge med en fysisk event på Fyn – ofte i partnerskab med fynske aktører. Vores ambition er at skabe oplevelser, fællesskaber og dialog – og vi vil være konstruktive i vores tilgang og journalistik. Eventredaktionen udkommer på fire platforme: In real life, på SoMe, primært instagram, tv2fyn.dk og på TV. Vores ambition er at komme tættere på fynboernes hverdag og det der optager dem – og vores overordnede mål er, at Sammen gør vi Fyn bedre. 

Jobbet

I tæt samarbejde med eventredaktør Pernille Redder og redaktionens andre medarbejdere bliver dine primære opgaver at udvikle, planlægge og udkomme med events på ovennævnte platforme. Hver event udgør sin egen cyklus fra ide til efterliv – og hver event har egen rytme og opgaver, der løses i tæt samarbejde med redaktionen. Eventen har altid et journalistisk indhold med afsæt i fynboernes dagsorden, men arbejdet rummer også andre opgaver og kompetencer end de klassiske journalistiske. Du kommer til at arbejde i et kreativt spændingsfelt mellem innovation, journalistik, projektstyring og eventudvikling.

Kvalifikationer

Erfaring med visuel formidling, projektstyring og alsidige, digitale kompetencer vil veje tungt – og er du et værtstalent, er det et stort plus. Det er afgørende, at du er selvstændig, digital, kreativ, struktureret og udadvendt. Du ser muligheder – ikke begrænsninger. Vi vil gerne finde dig, der måske ikke har den klassiske journalistiske baggrund, men kan løfte opgaven med andre kompetencer i rygsækken. Vi er klar til at blive overrasket. Men du kan sagtens være uddannet journalist eller inden for eventbranchen – gerne med nogle års erfaring. Det afgørende er, at du har gode evner som formidler, organisator og har et indgående kendskab til at udkomme på SoMe-platforme. 

Du trives med selvstændigt ansvar for projekter, men vil fællesskab og samarbejde. Du kan lide at være på, tænker kreativt og er ikke bange for nye udfordringer eller for at hjælpe med det praktiske. Du har udpræget flair for digitale løsninger, kommunikation og måske redigering. Du trives med stramme deadlines og tager sidste øjebliksændringer med et smil – og har generelt en positiv indstilling til tingene. 

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en et-årig ansættelse på overenskomstmæssige vilkår med mulighed for forlængelse. Stillingen ønskes besat senest 1. marts 2020, gerne før. Ansøgning og CV sendes i ét dokument til job@tv2fyn.dk 

Spørgsmål kan i fortrolighed rettes til redaktionschef Malene Kjerstad maha@tv2fyn.dk eller mobil 24 79 50 61. Ansøgningsfrist 6. januar kl. 12. Vi holder første runde samtaler den 14. og 16. januar 2020 og anden runde den 20. januar 2020.


TV 2/Fyn er et af otte regionale, licensfinansierede mediehuse i Danmark. Der er ca. 75 fastansatte på TV 2/Fyn og en række freelancere, der med et budget på ca. 70 mio. kr. året rundt leverer journalistisk indhold på alle TV 2/Fyns medieplatforme. Ambitionsniveauet og tempoet er højt. Værdierne, humøret og sammenholdet er stærkt. Læs mere på www.tv2fyn.dk

Nyt job

Uddannelseschef for Medieproduktion og ledelse samt TV- og Medietilrettelæggelse til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Kan du sætte retningen for morgendagens medieledere, producenter og visuelle storytellere?
Drives du af at skabe de bedst mulige betingelser for de studerendes kompetencer og medarbejdernes udfoldelse?

Udgivet

den

Uddannelseschef for Medieproduktion og ledelse samt TV- og Medietilrettelæggelse til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

JOBANNONCE

Kan du sætte retningen for morgendagens medieledere, producenter og visuelle storytellere? 
Drives du af at skabe de bedst mulige betingelser for de studerendes kompetencer og medarbejdernes udfoldelse?
Vil du være en del af ledelsen på den uddannelsesinstitution i Danmark, der sætter nye standarder for undervisning i en hastig foranderlig medieverden?
Så skal du søge stillingen som uddannelseschef for Medieproduktion og Ledelse (MPL) samt TV- og Medietilrettelæggelse (TVM) på DMJX.

DU SKABER DIMITTENDER, DER ER KLÆDT PÅ TIL FREMTIDEN

Medie- og kommunikationsbranchen er i rivende udvikling. Fagligheden og håndværket udvikler sig. Det samme gør kravene til de kompetencer, der efterspørges.  
Det stiller høje krav til den skole, der skal uddanne de studerende, der gerne vil gøre medieproduktion, ledelse og visuel historiefortælling til deres levevej. Som uddannelseschef for både Medieproduktion og Ledelse (MPL) og TV– og Medietilrettelæggelse (TVM) får du en unik mulighed for at medskabe rammerne for skolen. Du kommer til at stå i spidsen for at videreudvikle, kvalitetssikre og lede de to uddannelser, der optager i alt ca. 90 studerende om året i København.

DU SIKRER LEDELSE OG KVALITET AF UDDANNELSEN 

Du skal have ledelse under huden. Du har erfaring med ledelse af vidensmedarbejdere  – gerne fra en uddannelsesinstitution. Du henter din energi ved at se fagene vokse gennem underviserne og de studerende, og du er ikke bange for at tage ledelsen og administration på dig. 
Du har en videregående uddannelse og gerne et godt branchekendskab. Du sidder i en ledende stilling på en uddannelsesinstitution, har evt. erfaring som leder fra en større kulturinstitution, af større events eller leder for medieproduktion 0g/eller storytelling på anden vis. 
Du har et strategisk blik for hele højskolens udvikling og fremtid, og du kan løse de administrative og budgetmæssige opgaver, der følger med lederansvaret på en statslig styret uddannelsesinstitution. 

DU ER EN VISIONÆR OG ERFAREN PERSONALELEDER

Du har flair for, hvor branchen bevæger sig hen. Du kan tænke offensivt og løfte højskolens og uddannelsens anseelse til nye højder, men er stadig den, der sikrer at ideerne bliver til konkrete handlinger, der kan mærkes hos medarbejderne og de studerende.  Du er en dygtig personaleleder, hvor du på en gang sætter retning og har respekt for den enkeltes handlerum. Du har humor, selvironi og leder i øjenhøjde med de studerende, medarbejdere og chefkollegaer. 

DET PRAKTISKE 

Uddannelsen udbydes på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Emdrup, som bliver dit primære arbejdssted. Du bliver chef for 10 fagligt stærke og erfarne undervisere og indgår i højskolens strategiske chefgruppe med dine chefkollegaer og rektoratet. 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende faglige organisation. 

ER DET DIG?

Vil du vide mere, kan du læse en uddybende job- og personprofil her.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål, er du er meget velkommen til at kontakte prorektor Jens Grund, tlf. 3047 7295, ligesom du kan kontakte chefkonsulent Malene Kjær-Jepsen fra Genitor, tlf. 2155 9250.

Ansøgningsfristen udløber onsdag den 8. januar 2020 kl. 10.00.

Du kan søge stillingen via dette link.


Om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole uddanner og videreuddanner fremtidens talenter inden for bl.a. journalistik, visuel kommunikation, design, foto og medieledelse.

Uddannelsen Medieproduktion og Ledelse (MPL) optager 50 studerende om året og har fokus på kombinationen af projektledelse, økonomi, forretningsforståelse og kommunikation, så de studerende klædes på til at koordinere og lede medieprojekter og -produktioner. 

Uddannelsen TV- og Medietilrettelæggelse TVM optager 37 studerende om året. Her er fokus på visuel storytelling, hvor de studerende lærer at spotte og fortælle de gode historier i levende billeder på en utraditionel og kreativ måde.  

Begge uddannelser udbydes i København, hvor du som chef også vil have din base.

Du bliver chef for 10 fagligt stærke undervisere (heraf to faglige koordinatorer).

Se mere om højskolen på www.dmjx.dk

Læs resten af artiklen

Andre læser lige nu