Connect with us

Original

Skriv ikke nyhedsbrevet før 2000 har tilmeldt sig

Hos Inside.com kan brugerne foreslå nye nyhedsbreve. Men de bliver først lanceret, når 2000 abonnenter har tilmeldt sig.

Udgivet

den

Det amerikanske nyhedsbrevsimperium Inside.com har omformuleret det gamle ordsprog om, at man ikke skal sælge skindet før bjørnen er skudt.

Istedet tilbyder de læserne nye niche nyhedsmails, som vil blive skrevet og produceret lige så snart 2000 abonnenter har tilmeldt sig – og ikke et sekund før.

Inside.com har specialiseret sig i daglige nyhedsbreve med meget snævre fokus. Kernen er en uendelig række af nyhedsbreve om teknologier, som for eksempel Inside Bitcoin, Inside Drones, Inside Security, Inside Google og en meget, meget lang række yderligere temaer.

Senest er Inside begyndt at lancere lokale nyhedsbreve for storbyer og udgiver p.t. fem forskellige, blandt andet Inside San Francisco, Inside Boston og Inside New York.

Alle nyhedsbreve er gratis og finansieres enten ved annoncer eller sponsorer. Det økonomiske balancepunkt er at udkomme til mindst 2000 modtagere og derfor opererer Inside.com med et spændende brugerstyret udviklings- og vækst koncept.

De lader nemlig bruger komme med forslag til nye nyhedsbreve og hvis Inside synes om ideen, tester de den af ved at lade brugerne tilmelde sig. Hvis det lykkes at få 2000 til at tilmelde sig det ikke-eksisterende nyhedsbrev, går Inside igang med at producere det.

I øjeblikket er cirka 100 måske-kommende nyhedsbreve i udbud hos Inside og i bedste Kickstarterstil kan alle følge med i, hvor mange, der har signet op og hvor tæt man er på målet.

Et lille udbud af de ikke-eksisterende nyhedsbreve man kan tilmelde sig.

Inside.com er grundlagt af den karismatiske amerikanske angel investor Jason Calacanis, som blev styrtende rig i den digitale barndom og siden da, har brugt de fleste af sine kræfter på at gøre sig uvenner med store dele af Silicon Valley.

Det gælder også forholdet til Mark Zuckerberg og Facebook, som han anser for noget af det mest umoralske, man kan forestille sig.

Inside nyhedsbrevene hviler derfor på et manifestlignende fundament, der tager afstand fra internettet generelt.

Ifølge Inside (Calacanis) er internettet smadret og skaber udelukkende incitamenter til at publicere viralt indhold. Men nyhedsbreve, som skaber en direkte kanal mellem udgiver og bruger, genskaber den gode forbindelse, skriver Inside og fortsætter:

“Hvis vi kan overbevise dig om at abonnere på et af vores nyhedsbreve, får vi chancen for at levere noget godt til dig direkte. Vi behøver ikke at betale for at få trafik på sociale medier eller optimere vores overskrifter for nå frem til dig. Vi trykker bare send og så lander historierne i din indbakke og hvis ikke vi leverer værdi, kan du bare afmelde os”.

Læs også