Connect with us

Nyt job

Center for Journalistik på SDU søger undervisere og udviklere

Journalistuddannelserne på SDU udvider igen, og derfor søger vi både 3-4 hel- og deltidsansatte undervisere og udviklere

Udgivet

den

Center for Journalistik på SDU søger undervisere og udviklere

JOBANNONCE

Journalistuddannelserne på SDU udvider igen, og i den forbindelse søger vi både hel- og deltidsansatte undervisere og udviklere. Samlet set skal vi bruge, hvad der svarer til 3-4 heltidsansatte medarbejdere, men deltids- eller tidsbegrænsede projektansættelser kan komme på tale, hvis det er dét, der skal til for at sikre det rigtige match mellem dig og os.

Fælles for alle stillingerne er, at vi har brug for udviklingsorienterede kolleger med blik for de udfordringer og potentialer, som digitaliseringen fører med sig i form af nye produktions-, publikations- og distributionsmuligheder. Du behøver ikke at være digital indfødt, men du skal have gode bud på og input til, hvordan undervisning og udvikling i mediebranchen kan kvalificeres og skabe værdi. Erfaring med udvikling og undervisning inden for medier og journalistik er derfor en fordel.

Dette opslag er tilgængeligt på vores hjemmeside.

Det fulde opslag kan ses på universitetets hjemmeside: https://www.sdu.dk/da/service/ledige_stillinger/1005447

Du kan derfor ikke søge stillingen på grundlag af dette opslag.

Ansøgningen skal være registeret i vores system senest den  31/10/2018 kl. 23.59.59.

Skriv gerne i din ansøgning, at du så jobbet på Medietrends

Nyt job

Wanted: Robot Storytellers

Som robothistorieskribent i et nichebureau i vækst vil du få mulighed for at producere de mest spændende historier om nye banebrydende robotteknologier og automationsopfindelser.

Udgivet

den

Wanted: Robot Storytellers

JOBANNONCE

Download jobopslag i printvenlig pdf

Grouleff Communications er Danmarks eneste B2B PR-bureau med 100 % fokus på robotbranchen og dens behov for strategisk kommunikation til presse, forhandlere, kunder, jobansøgere, myndigheder og andre relevante interessenter for robotbranchen.

Robotteknologier og automatisering breder sig til flere og flere brancher. Filosofien bag Grouleff Communications er, at robotudviklingen er så væsentlig og potentielt revolutionerende, at den fortjener en solid dækning. Det er vigtigt at skabe indsigt og debat om, hvordan vi skal gøre brug af de muligheder, teknologien åbner op for.

PR-bureauet har derfor siden 2008 opbygget en dyb indsigt og et stærkt brand i den blomstrende robotindustri især i Danmark. Virksomhedens kunder vælger Grouleff Communications for at sikre en professionel, effektiv proaktiv pressehåndtering og nyhedsformidling.

Bureauet tilbyder:

 • PR-strategiudvikling og medietræning samt krisekommunikation
 • Pressemeddelelser/nyheder
 • Casehistorier og testimonials
 • Kronikker, debatindlæg og blogposts
 • Servicering af journalister, der leder efter ideer og muligheder
 • Messe- og event-PR
 • Reportagerejser for udenlandske journalister, som vil besøge Danmark

I produktionen af casehistorier, pressemeddelelser, nyheder og blogposts og lignende indhold lægges der stor vægt på velskrevet, troværdig, nuanceret og læseværdige tekster, ligesom bureauet samarbejder med markedets dygtigste leverandører af visuel kommunikation som design, animation, video, infografik osv. Herudover har Grouleff Communications en veletableret stab, som varetager funktioner som mediemonitorering, research, korrekturlæsning mv.

I det daglige arbejde fungerer Grouleff Communications ofte som en effektiv indgang for journalister og medier, der leder efter vinkler, cases og kilder til nye historier om robotudviklingen og de forandringer, muligheder og bekymringer, teknologien skaber. Bureauet har således en nyttig og konstruktiv brobyggerfunktion for både industri og medier. Dette bygger på stærk indlevelsesevne og en vilje til at yde solid service på ”begge sider af broen” samt et skarpt blik for synergimuligheder.

Grouleff Communications møder ofte robotindustriens nye aktører på et ganske tidligt stadie og skalerer gradvist PR-arbejdet i processen fra lokal startup til global vækstvirksomhed. I Skandinavien tilbyder bureauet egenhændig profilering over for sit stærke netværk i medierne i Danmark, Sverige, Norge og Finland, mens PR i Europa og Nordamerika sker via nøje udvalgte PR-bureauer med indsigt i teknologi og industri.

Robotbranchens generelle vækst-tendenser øger efterspørgslen i form af både mersalg og nysalg, og det er baggrunden for, at vi søger flere journalister, der brænder for at dække robotudviklingen i vores kundekreds ved at producere inspirerende robothistorier.

Afdelingen: 

Grouleff Communications’ hovedkontor er beliggende i Filmby Aarhus på havnen i Aarhus. Dog skal det pointeres, at mødeaktiviteter, interviews, virksomhedsbesøg, events mv. foregår på diverse lokationer især i Danmark, ligesom rejseaktivitet i Norden samt Europa forekommer.

Stillingsbeskrivelse

Jobfunktion:

Som robothistorieskribent i et nichebureau i vækst vil du få mulighed for at producere de mest spændende historier om nye banebrydende robotteknologier og automationsopfindelser. Du fortæller levende om udviklingen i industrien, sundhedsvæsenet og uddannelsessektoren og i de mange andre områder, hvor automatisering også pibler frem. Du møder visionære robotudviklere og jordnære robot-anvendere, og du mestrer at det overbevisende interview, hvor du identificerer de mest interessante og relevante vinkler og pointer. Du har også blik for at skrive overbevisende kronikker, debat- og blogindlæg. Når det så er sagt, vil der naturligvis ske introduktion, koordinering og gensidig sparring og kvalitetssikring i dagligdagen.

Målsætning og udvikling:

Grouleff Communications skal kunne vokse med kundernes vækst og med opgaverne og udfordringerne. Det kræver nærvær, ressourcer og dedikation. Målet med udvidelse af staben er at mindske leveringstiden og højne fleksibiliteten og øge kreativiteten. Der vil være mulighed for at kunne udvikle nye relevante produkter og ydelser, ligesom der er stor lydhørhed over for at forfine og forny Grouleffs processer og metoder.

Succeskriterier:

Grundlæggende er den nye medarbejder i Grouleff Communications en succes, når kunderne er glade og trygge ved de produktioner og resultater, som vedkommende leverer og også for måden personen gør det på.

Rejseaktivitet, arbejdstid og fleksibilitet:

Det vil være ideelt at kandidaten er bosat i enten Aarhus eller Odense eller omegn, da Grouleff Communications etablerer afdeling i Odense. Der vil dog også være mulighed for distancearbejde, virtuelle møder og fleksibilitet i arbejdstiderne. Der anvendes tidsregistrering af al arbejdstid, og således vil overarbejde kunne veksles til afspadsering.

Karrieremuligheder og attraktivitet:

Ganske få kommunikatører i Danmark har erfaringer med den boomende robotindustri, som både rummer et væld af inspirerende historier for medierne og markedet, ligesom industrien selv har et stort og erkendt behov for professionel assistance inden for netop dette. Her har man sjældent har hverken tid, lyst, tæft eller det rette medienetværk for at udføre disse. I dette job møder du en meget globalt orienteret og ret ung og nytænkende industri i en særdeles positiv udvikling, og det er her der skabes nye jobs og vækst i de kommende mange år. Man får også en energisk leder med evne til at vise stor tillid til andre mennesker og skabe rum til menneskelig og faglig udvikling.

Kravprofil

Formelle faglige kvalifikationer:

Krav og ønsker – prioriteres i ’Need to have’ og ’Nice to have’.

Need to have:

 • Flydende på dansk og engelsk. Mestrer at udtrykke sig nuancereret og korrekt og levende på begge sprog mundtligt og skriftligt.
 • Journalist eller kommunikationsuddannelse
 • Interesse og nysgerrighed ift. udviklingen inden for teknologi, robotter og automation.
 • Stærke medierelationer på erhvervsredaktioner, tekniske medier/fagmedier i Danmark/Norden
 • Stor ekspertise i at skabe synergi mellem PR og sociale medier og andre kommunikationskanaler.
 • Pragmatisk og effektiv projektleder med evnen til at yde personlig service.
 • Minimum 3-5 års brancheerfaring fra enten mediebranchen, bureau eller kommunikationsafdeling i privat virksomhed.
 • Elsker at lære noget nyt og lytte til nye mennesker og netværke både virtuelt og ansigt til ansigt.
 • Ikke er ”for fin” til nogen typer opgaver. I iværksættervirksomhed hjælper alle til med dit og dat.

Nice to have:

 • Erfaring med robotvirksomheders/teknologi/industrivirksomheders PR og kommunikation
 • Erfaring med event- og messe-PR
 • En anvendelsesorienteret tilgang til ny teknologi. Gadgetfreak med med sund skepsis.
 • Ekspertise i foto, design, webdesign/wordpress, video/tv, foredrag, powerpointpræsentationer eller andet relevant.
 • Andre sprogkompetencer end engelsk og dansk. Tysk, svensk, norsk og finsk vil især være nyttigt.

Brancheerfaring: Ansættelse i mediebranchen eller som leverandør dertil. Gerne også erfaring som konsulent/rådgiver i PR/kommunikationsbureau eller ansættelse i kommunikationsafdeling/funktion hos privat virksomhed eller medlemsorganisation.

Uddannelsesmæssig baggrund: Journalist, virksomhedskommunikation/public relations eller lignende.

Send ansøgning til job@grouleff.it

Skriv gerne at du så jobbet på Medietrends.dk

Læs resten af artiklen

Nyt job

Reporter til TV2 Nord

TV2 Nord søger en reporter med en bred vifte af journalistiske kompetencer, som motiveres af at fortælle historier.

Udgivet

den

Reporter til TV2 Nord

JOBANNONCE

Er du vores nye reporter?

Vi søger en reporter med en bred vifte af journalistiske kompetencer, som motiveres af at fortælle historier. Som reporter på vores nyhedsredaktion skal du formidle de vigtigste historier til nordjyderne, om det der foregår, hvor nordjyderne lever og er. Det kan være som indhold på en af de digitale platforme, direkte tv eller som ENG-indslag.

Vi har et højt journalistisk ambitionsniveau, og målet er at skabe og sikre et mediehus i bevægelse. TV2 Nord skal også i en digital fremtid være den foretrukne leverandør af nyheder og information om vores fælles region – og underholdning med et nordjysk udgangspunkt. Vores mission er at bygge bro mellem unge og ældre generationer, gamle og nye platforme, by og land og mellem lokalområderne i Nordjylland. Det vil vi gøre ved at producere journalistisk kvalitetsindhold.

Vi søger:

 • En journalist der brænder for nyheder
 • En god formidler
 • En god kollega
 • En skarp interviewer
 • En god og troværdig performer, der kan li´ at være på

Du er positiv af natur og har en bred almen viden. Samtidig er du en god lytter, der evner at favne dit publikum. Både når det gælder vores online-brugere, seerne bag skærmen, de nordjyder du møder på din vej samt i relation til kolleger.

Hvem er vi:

TV2 Nord er en licensfinansieret regional tv-station, der sender nyheder og aktualitetsprogrammer. Stationen ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro. Vi er en ambitiøs arbejdsplads med 80 medarbejdere.

Vores grundholdning er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Det er vigtigt for os at vise respekt og åbenhed i tilgangen til vores omgivelser og hinanden. Samtidig er vi stolte af vores arbejdsplads og det arbejde, vi i fællesskab løfter hver dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Tino Pedersen, mobil 3078 3051. Der er tale om 1 års vikariat med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Send din ansøgning på mail til: job@tv2nord.dk

(I henhold til ny lov om GDPR så undlad at skrive dit cpr. nummer)

Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og lukker annoncen ned, når vi har den rette ansøger.


TV2 Nord er en af otte regionale TV2-stationer i Danmark. Vi producerer fem regionale tv-udsendelser hver dag og udkommer med indhold på, www.tv2nord.dk med nyheder og videoindhold fra Nordjylland. Vores facebookside har 75.000 følgere, og vi har en profil på Instagram og Twitter. Vi sender egne programmer på vores egen kanal Salto. Herudover producerer vi en lang række programmer til TV 2 / Danmark, dokumentarprogrammer, sport og nyheder.


Skriv meget gerne i din ansøgning, at du fandt den på Medietrends

Læs resten af artiklen

Andre læser lige nu