Connect with us

Nyt job

Reporter til TV2 Nord

TV2 Nord søger en reporter med en bred vifte af journalistiske kompetencer, som motiveres af at fortælle historier.

Udgivet

den

Reporter til TV2 Nord

JOBANNONCE

Er du vores nye reporter?

Vi søger en reporter med en bred vifte af journalistiske kompetencer, som motiveres af at fortælle historier. Som reporter på vores nyhedsredaktion skal du formidle de vigtigste historier til nordjyderne, om det der foregår, hvor nordjyderne lever og er. Det kan være som indhold på en af de digitale platforme, direkte tv eller som ENG-indslag.

Vi har et højt journalistisk ambitionsniveau, og målet er at skabe og sikre et mediehus i bevægelse. TV2 Nord skal også i en digital fremtid være den foretrukne leverandør af nyheder og information om vores fælles region – og underholdning med et nordjysk udgangspunkt. Vores mission er at bygge bro mellem unge og ældre generationer, gamle og nye platforme, by og land og mellem lokalområderne i Nordjylland. Det vil vi gøre ved at producere journalistisk kvalitetsindhold.

Vi søger:

 • En journalist der brænder for nyheder
 • En god formidler
 • En god kollega
 • En skarp interviewer
 • En god og troværdig performer, der kan li´ at være på

Du er positiv af natur og har en bred almen viden. Samtidig er du en god lytter, der evner at favne dit publikum. Både når det gælder vores online-brugere, seerne bag skærmen, de nordjyder du møder på din vej samt i relation til kolleger.

Hvem er vi:

TV2 Nord er en licensfinansieret regional tv-station, der sender nyheder og aktualitetsprogrammer. Stationen ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro. Vi er en ambitiøs arbejdsplads med 80 medarbejdere.

Vores grundholdning er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Det er vigtigt for os at vise respekt og åbenhed i tilgangen til vores omgivelser og hinanden. Samtidig er vi stolte af vores arbejdsplads og det arbejde, vi i fællesskab løfter hver dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Tino Pedersen, mobil 3078 3051. Der er tale om 1 års vikariat med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Send din ansøgning på mail til: job@tv2nord.dk

(I henhold til ny lov om GDPR så undlad at skrive dit cpr. nummer)

Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og lukker annoncen ned, når vi har den rette ansøger.


TV2 Nord er en af otte regionale TV2-stationer i Danmark. Vi producerer fem regionale tv-udsendelser hver dag og udkommer med indhold på, www.tv2nord.dk med nyheder og videoindhold fra Nordjylland. Vores facebookside har 75.000 følgere, og vi har en profil på Instagram og Twitter. Vi sender egne programmer på vores egen kanal Salto. Herudover producerer vi en lang række programmer til TV 2 / Danmark, dokumentarprogrammer, sport og nyheder.


Skriv meget gerne i din ansøgning, at du fandt den på Medietrends

Nyt job

Digital Udviklingschef til TV 2 Regionerne

Brænder du for digital udvikling og trives du med at arbejde selvstændigt og holde styr på et utal af samarbejdspartnere med forskellige interesser, så kan det her blive dit næste drømmejob.

Udgivet

den

Digital Udviklingschef til TV 2 Regionerne

JOBANNONCE

Som Digital Udviklingschef for TV 2 Regionerne vil du komme til at stå i spidsen for den tekniske udvikling af syv TV 2 Regioners digitale kanaler. De syv regioner TV 2 Lorry, TV ØST, TV 2/Fyn, TV SYD, TV2 ØSTJYLLAND, TV MIDTVEST og TV2 Nord har valgt at samarbejde om en fællesregional onlineplatform for at opnå en størrelse og styrke, der gør det muligt at formidle lokale nyheder og videoproduktioner på et højt, tidssvarende niveau.

De syv TV 2 Regioner er selvstændige public service-virksomheder, som alle har hver deres redaktionelle linje og deres specifikke krav til det udtryk og den tone, de har overfor slutbrugerne. Derfor stilles der høje krav til, at man som Digital Udviklingschef kan samarbejde og skabe sammenhæng, således at vi til stadighed udnytter fordelene ved at være samlet på én fælles platform, men samtidig sikrer, at det sker under hensyn til de enkelte regioners behov.

Den fællesregionale onlineplatform består i dag af hjemmesider i Drupal, videoplatform, nyhedsapps, play apps, profildatabase, statistik-løsninger med tilhørende support og vidensdeling.

Du bliver en del af den fællesregionale platforms projektledelse, som varetager dialogen med eksterne leverandører på alle regionernes vegne. Projektledelsen består udover dig af et par medarbejdere fra TV 2 Regionerne, som hver måned har afsat et fast antal dage til arbejdet på tværs af regionerne. Herudover er hver region repræsenteret i et fælles udviklingsteam.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver at:

 • Udarbejde og drive den digitale pipeline i tæt dialog med de syv regioner.
 • Organisere samarbejdet på tværs af regionerne med møder, dagsordener, referater, statusrapporter m.v.
 • Udarbejde udkast til budget og sikre at arbejdet på den fællesregionale onlineplatform holder sig indenfor det aftalte.
 • Varetage dialogen med de eksterne leverandører og samarbejdspartnere.
 • Forhandle aftaler og kontrakter på regionernes vegne.
 • I samarbejde med leverandørerne sikre stabil og sikker drift af platformen.
 • Understøtte vidensdeling omkring de digitale løsninger – herunder aktiv brug af statistik.
 • Udarbejde bidrag til TV 2 Regionernes public service-redegørelser og sikre overholdelse af til enhver tid gældende lovgivning, herunder GDPR.

Vi forventer at du:

 • Har stærke diplomatiske evner
 • Er robust og kan arbejde selvstændigt
 • Har erfaring med projektledelse
 • Kan dokumentere grundlæggende indsigt i udvikling af hjemmesider og apps

TV 2 Regionerne dækker hele Danmark, og er til sammen en af landets største nyhedsformidlere på nettet.

Stationerne er hovedsageligt finansieret af licens/skat, og alle tager deres public service-rolle meget alvorligt. Du vil få mulighed for at blive tilknyttet den region, der passer bedst i forhold til din bopæl. Du må dog forvente en del kørsel i forbindelse med møder i København og besøg på de enkelte regioner.

Vi tilbyder:

En central rolle på tværs af TV 2 Regionerne

Gode muligheder for personlig udvikling

Samarbejde med TV 2 Regionernes skarpeste designere og udviklere

Er det dig?

Hvis du kan se dig selv i rollen som vores nye digitale udviklingschef, så skynd dig at sende din ansøgning til job@tvsyd.dk. Du er også velkommen til at kontakte Betina Bendix, direktør TV SYD, hvis du har spørgsmål til stillingen: bebx@tvsyd.dk eller mobil 2469 1410.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Ansøgningsfrist 20. november 2018.

Skriv gerne at du så ansøgningen på Medietrends

Læs resten af artiklen

Andre læser lige nu