Connect with us

Nyt job

TV Syd søger en chefredaktør

Vores nye chefredaktør skal have hovedet fyldt med ideer, indgående kendskab til medieudviklingen og have en stærk ledererfaring

Udgivet

den

tv sYD SØGER CHEFREDAKTØR

JOBANNONCE

TV SYDs nye chefredaktør skal med reference til direktøren og sammen med resten af ledelsen drive en digital omstillingsproces, så vi også i fremtiden kan servicere alle borgere i Syd- og Sønderjylland med indhold, der er målrettet dem på de platforme, de bruger. Vi er allerede på vej, men mangler det sidste i forhold til at have stærkt indhold på alle platforme. Vi forestiller os, at du er journalist af uddannelse og har solid erfaring fra en nyhedsredaktion, og at du er en erfaren personaleleder.

TV SYDs ledelse består pt. af en direktør, en økonomichef, en teknik-og produktionschef og en chefredaktør. Vi arbejder tæt sammen, og drøfter indgående alle væsentlige beslutninger. Det er derfor vigtigt, at kemien er rigtig. Vi er alle dedikerede til vores arbejde og til TV SYD, samtidig med at vi værdsætter humor og en afslappet omgangstone.

Det er afgørende, at du har:

 • Strategisk sans på organisationsniveau
 • Solid erfaring indenfor et eller flere af følgende områder: Ledelse af nyhedsredaktion, ledelse af tv-redaktion eller udvikling og ledelse af en digital redaktion.
 • Hovedet fyldt med ideer og indgående kendskab til medieudviklingen og kommende behov
 • Erfaring med personaleledelse
 • Stærk ledererfaring, herunder udvikling og implementering af forandringsprocesser

Vores nuværende chefredaktør har følgende arbejdsopgaver, men opgavefordelingen kan ændres i forhold til dine kompetencer:

 • Redaktør for eksterne produktioner
 • Ansvarlig for udvikling og produktion af programmer, nyhedssatsninger og events
 • Håndtering af klager
 • Planlægning og holdsætning ift redaktionelle projekter, herunder valg
 • Daglig efterkritik
 • Personaleleder for journalister, værter og redaktører, herunder rekruttering
 • Stedfortræder for direktøren
 • Budgetansvar
 • Efteruddannelsesansvarlig for alle medarbejdere
 • Ansvarlig for psykisk arbejdsmiljø
 • Ansvarlig for virksomhedens eksterne kommunikation
 • Oplæg og præsentationer for bagland, eksterne og internt

TV SYD er et ambitiøst regionalt mediehus, der i lighed med de øvrige TV 2 Regioner de seneste år er blevet professionaliseret og drives i en stadig mere digital retning. TV SYD har dagligt kontakt med ca. 250.000 syd- og sønderjyder og er den næstmest sete af de 8 TV 2 Regioner. TV SYD har ca. 70 fastansatte medarbejdere og en håndfuld freelancere, der dagligt producerer indhold til fem nyhedsvinduer på TV 2, tvsyd.dk, Facebook, YouTube og Instagram og driver en 24 timers kanal.

TV SYD modtager årligt ca. 65 mio. kr. i offentligt tilskud, og har derudover indtægter på ca. 5 mio. kr.

Vi forventer at ansætte chefredaktøren i løbet af september og ønsker, at startdatoen hedder 1. januar 2019.

Spørgsmål til stillingen rettes til direktør Betina Bendix, bebx@tvsyd.dk, telefon: 24691410.

Din ansøgning og CV sender du til job@tvsyd.dk.

Ansøgningsfrist: 1.9.2018.

Samtaler afholdes i uge 37.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så den på Medietrends

Nyt job

Science Report søger journalist

Journalist med lyst til at beskæftige sig med dansk cleantech til Science Report

Udgivet

den

Science Report søger journalist

JOBANNONCE

Brænder du for forskning og viden, og vil du gerne lave journalistik om den grønne omstilling, så er det måske dig vi søger til vores nye satsning.

Science Report er Danmarks nye medie om dansk forskning. Vi fortæller, hvad der sker i det danske forskningsmiljø med historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Science Report er i rivende udvikling. Ved siden af vores løbende nyhedsbreve laver vi blandt andet en podcast – og fra efteråret går vi i gang med en satsning på den grønne omstilling, som skal sætte fokus på et af de vigtigste områder for vores alle sammens fremtid: Cleantech, de videnskabelige landvindinger og den politiske dagsorden.

Vi er på udkig efter en journalist, der er velskrivende, arbejdsom og i stand til at overskue rapporter og akademisk stof og formidle dem i både kort og lang form.

Vi lægger vægt på, at du er:

 • Selvstændig og innovativ
 • Velskrivende og præcis
 • Vidende, idérig og nysgerrig

Til gengæld tilbyder vi et afvekslende job i et mediemiljø, hvor du er sammen med andre, der brænder for det de laver og med mulighed for at påvirke udviklingen af et relativt nyt medie.

Vi forventer, at du er social og indstillet på at dele din viden og arbejde tæt sammen med dine kolleger om det fælles projekt: At gøre Science Report til Danmarks mest toneangivende medie for forskere og beslutningstagere i den danske forskningsverden.

Vi sidder i et levende miljø på Vesterbro i København sammen med andre start-up medier og medieiværksættere, hvor der er højt til loftet og vi alle brænder for at skabe indhold og journalistik på nye måder.

I første omgang er stillingen tidsbegrænset i 6 mdr., men går det som vi forventer, vil der være mulighed for forlængelse.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Tor Arnbjørn, tor@sciencereport.dk, tlf. 2094 2073

Send din ansøgning til job@sciencereport.dk senest d. 24. august kl. 12 og skriv ”cleantech” i emnefeltet.

Skriv venligst i din ansøgning, at du fandt jobbet på Joblisten.

Læs resten af artiklen

Nyt job

Socialpædagogerne søger kommunikationschef

Brænder du for medlemskommunikation, personaleledelse samt redaktionel ledelse og udvikling? Så er du måske den nye enhedsleder for Socialpædagogernes kommunikationsenhed

Udgivet

den

Socialpædagogerne søger kommunikationschef

JOBANNONCE

Brænder du for medlemskommunikation, personaleledelse samt redaktionel ledelse og udvikling? Så er du måske den nye enhedsleder for Socialpædagogernes kommunikationsenhed.

Socialpædagogernes kommunikationsenhed er hjertet i forbundets kommunikation til vores godt 39.000 medlemmer og omverden. Vi producerer fagblad, nyhedsbreve, kampagner og driver sociale medier, websider, intranet og meget mere.

Som faglig leder og personaleleder for enhedens seks konsulenter og to studenter får du ansvar for at drive og udvikle forbundets kommunikation. Du er samtidig chefredaktør for vores fagblad.

Du skal være i stand til at se den medlemsnære vinkel, udvikle nye kommunikationsplatforme, tænke strategisk i forhold til organisationens politiske mål og selvfølgelig inspirere og motivere vores dygtige medarbejdere.

Dine primære opgaver

 • Sikre, at organisationen udlever sin kommunikations- og public affairs-strategi og leverer strategisk forankret kommunikation, der både giver værdi til medlemmerne og understøtter vores politiske interessevaretagelse.
 • Koordinere og prioritere den daglige kommunikationsindsats, så vi lever op til de høje forventninger, der er til god kommunikation fra vores medlemmer og omverden.
 • Være en inspirerende, tydelig og retningsgivende personaleleder for otte medarbejdere (indholdsansvarlig, kanalansvarlig, fire kommunikationskonsulenter og to studenter).
 • Være chefredaktør for vores fagblad og lægge den overordnede linje for indholdet, samt sikre sammenhæng og synergi mellem fagblad og øvrige medieplatforme.
 • Sikre udvikling og digitalisering af forbundets kommunikationskanaler og øvrige kommunikation, både internt og eksternt.

Dine kompetencer

 • Du har en relevant kommunikationsmæssig baggrund fx journalist eller cand.comm.
 • Du har dokumenterede resultater med kommunikationsledelse, er udstyret med en velassorteret kommunikations-værktøjskasse med stærke digitale værktøjer og forståelse.
 • Du har erfaring med personaleledelse.
 • Du har redaktionel erfaring, gerne med magasinproduktion, og forstår rollen som mediedirigent, der skal navigere indhold og budskaber på flere platforme, print såvel som digitalt.
 • Du er struktureret, har et stort overblik og er engageret i såvel den strategiske retning som de små – men vigtige – detaljer i dagligdagens kommunikationsarbejde.
 • Du har et godt kendskab til politik og samfundsforhold.
 • Du har mange gode idéer til, hvordan Socialpædagogerne bliver endnu stærkere på sammenhængende, engagerende og dagsordensættende digital kommunikation.

Hvem er vi?
Du bliver ansat i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København. Socialpædagogerne er fagforbund for 39.000 socialpædagoger, der arbejder med og for udsatte børn og unge, børn og voksne med fysisk eller psykisk handicap, psykisk syge, kvinder på krisecentre, misbrugere og hjemløse. Gennem viden og indsigt i det sociale område skaber Socialpædagogerne resultater for vores medlemmer, udsatte borgere og hele samfundet.

Socialpædagogernes vision
Socialpædagogerne ønsker et solidarisk samfund, hvor alle mennesker har mulighed for at leve et godt liv og være en del af samfundet. Den socialpædagogiske faglighed skal være synlig og anerkendt for sine resultater. Socialpædagogikken skal indgå i mange dele af samfundet, fordi den gør en forskel for den enkelte borger og betaler sig for samfundet. Socialpædagoger skal have et indholdsrigt arbejdsliv, med ordentlige løn- og ansættelsesforhold, og opleve høj trivsel på arbejdspladsen. Ingen skal være nødt til at forlade faget.

Vilkår
Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesforhold. Enhedslederen refererer til vicesekretariatschefen, der har det fælles ansvar for kommunikation, professionsarbejdet, politik, forhandling og vilkår. Socialpædagogernes forbundssekretariat er en røgfri arbejdsplads og arbejdstiden er røgfri. Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København, og bliver rost for vores kantineordning.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Mads Reinholdt på msr@sl.dk eller mobil 26 22 45 57 eller også vicesekretariatschef Iben Konradi Nielsen på ikn@sl.dk eller mobil 28 73 42 66.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV senest 19. august 2018 via denne digitale formular. Vi forventer at holde samtaler den 22. og 27. august 2018. Vi forventer, at du starter i stillingen den 1. oktober 2018.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så den på Medietrends

Læs resten af artiklen

Andre læser lige nu